Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز سنجش و آزمون دانشگاه پیام نور در رابطه با جزئیات و نحوه ثبت‌نام مصاحبه علمی آزمون دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور در سامانه مدد خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  حسینی، رئیس مرکز سنجش و آزمون دانشگاه پیام نور ضمن عرض تبریک و آرزوی توفیق برای کلیه معرفی شدگان به مصاحبه علمی آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری تخصصی سال ۱۴۰۱ این دانشگاه اظهار داشت: معرفی شدگان به مصاحبه، لازم است ضمن مطالعه دقیق و مجدد دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون ورودی دوره دکتری Ph.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

D (نیمه متمرکز) سال ۱۴۰۱ و همچنین اطلاعیه‌ها و دستورالعمل‌های این دانشگاه از روز شنبه مورخ ۷/۰۳/۱۴۰۱ لغایت روز چهارشنبه ۱۰/۰۳/۱۴۰۱ جهت ثبت نام به سامانه مصاحبه دوره دکتری- مدد این دانشگاه به آدرس اینترنتی: https://madad.pnu.ac.ir مراجعه نموده و نسبت به تکمیل و ارسال مدارک اقدام نمایند.


وی با عنوان اینکه طبق مصوبه معاونین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورخ ۲۰/۱۱/ ۱۴۰۰، جلسات مصاحبه علمی این دانشگاه با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضوری برگزار خواهد شد، جزئیات نحوه ثبت نام در سامانه مدد را به شرح ذیل اعلام کرد:


داوطلبان گرامی با ورود به سامانه مصاحبه، با استفاده از کد ملی به عنوان نام کاربری و شماره داوطلبی به عنوان کلمه عبور نسبت به ثبت نام و بارگذاری مدارک خود اقدام نمایند.


در هنگام بارگذاری مدارک، به موارد قید شده از قبیل فرمت و حجم پیشنهادی برای ارسال مدارک، دقت لازم بعمل آید (فرمت فایل ترجیحاّ JPG و حداکثر حجم فایل ارسالی ۵۰۰ کیلو بایت).


تصاویر مدارک مورد نیاز که در سامانه قابل بارگذاری است، به شرح ذیل اعلام می‌شود:

صفحه اول شناسنامه (در صورت داشتن توضیحات ارسال صفحه توضیحات الزامی است.)
کارت ملی
مدارک تحصیلی اعم از کارشناسی و کارشناسی ارشد و یا دکترای حرفه‌ای با قید معدل (دارندگان مدارک کارشناسی نا‌پیوسته ملزم به ارائه مدرک کاردانی و کارشناسی با "قید معدل" یا ریز نمرات دارای معدل می‌باشند.)

تبصره یک: در صورتیکه مدارک تحصیلی فاقد معدل باشد، ارائه اصل ریز نمرات یا گواهی معدل ممهور به مهر محل تحصیل یا گواهی جهت تائید معدل الزامی است؛ درغیر اینصورت امتیاز مدرک تحصیلی قابل محاسبه نمی‌باشد.

کارت پایان خدمت و یا گواهی وضعیت نظام وظیفه عمومی ویژه برادران
مدارک ایثارگری و رزمندگان (بر اساس مفاد مندرج در بند مرتبط با سهمیه دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری سال ۱۴۰۱)
حکم کارگزینی و موافقت نامه محل خدمت برای ادامه تحصیل در دوره دکتری مخصوص متقاضیان استفاده از سهمیه مربیان.

تبصره دو: استفاده از سهمیه مربیان بر اساس مفاد مندرج در صفحه شماره ۱۰ راهنمای انتخاب رشته (دفترچه شماره ۲) سال ۱۴۰۱ مختص اعضاء محترم علمی رسمی آزمایشی و رسمی قطعی تمام دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی می‌باشد.
تبصره سه: مربیان دانشگاه آزاد اسلامی تنها با معرفی نامه صادره از سوی مرکز جذب و امور هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی امکان بهره مندی از این سهمیه را دارا می‌باشند.

گواهی استمرار همکاری (مخصوص استفاده از سهمیه مربیان)
عکس پرسنلی جدید
مدارک پژوهشی اعم از صفحه مشخصات پایان نامه کارشناسی ارشد، صفحه مربوط به شناسنامه مقاله یا کتاب چاپ شده.
مدارک مربوط به آزمون‌های زبان انگلیسی (با اعتبار حداقل ۲ سال) در صورت وجود، مانند:

(MSRT) , (ETPNU) , (MCHE) , (IELTS) , (TOEFL PBT) ,
(TOEFL IBT) , (TOEFL CBT) and (TOLIMO)

ضروری است داوطلبان با انتخاب درگاه پرداخت نسبت به واریز مبلغ ۰۰۰/۲۱۶/۱ ریال هزینه مصاحبه اقدام نمایند.

تبصره: مطابق با بند ۳ بخشنامه شماره ۱۸۳۹۹ مورخ ۲۷/۰۲/۱۴۰۱ سازمان سنجش آموزش کشور، داوطلبان محترمی که در بیش از یک رشته محل در یک موسسه (مرکز مجری)، دعوت به مصاحبه شده‌اند و جلسات مصاحبه گرایش‌های مورد نظر بصورت یکپارچه برگزار خواهد شد، لازم است بدون در نظر گرفتن تعداد کد رشته محل‌ها معرفی شده نسبت به پرداخت منحصرا یک هزینه مصاحبه اقدام نمایند.


توجه: این دسته از داوطلبان با پرداخت یکبار هزینه، در روز مصاحبه و در صورت تمایل برای سایر گرایش‌های معرفی شده نیز مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

در پایان لازم است داوطلبان پس از بررسی دقیق مراحل ثبت نام و واریز هزینه مصاحبه، نسبت به بارگذاری کامل مدارک اطمینان حاصل نمایند.


تذکرات مهم:

با توجه به شرایط خاص و زمان محدود برای انجام مصاحبه اکیدا توصیه می‌شود داوطلبان گرامی در روز و ساعت اعلام شده از طرف مرکز مجری، آمادگی لازم برای حضور در جلسه را داشته باشند تا از تلاقی با مصاحبه‌های بعدی جلوگیری بعمل آید.


داوطلب لازم است یک ساعت قبل از شروع جلسه مصاحبه در محل برگزاری حضور داشته باشد تا قبل از شروع جلسه، هماهنگی‌های لازم توسط کارشناسان مربوطه صورت پذیرد. حضور در ساعات دیگر باعث اختلال در نظم و عدم تمرکز تیم اجرایی خواهد بود.


از آنجایی که در زمان مصاحبه ممکن است اساتید نیاز به ارائه مدارکی از داوطلب داشته باشند، به همراه داشتن کلیه مدارک پژوهشی و آموزشی بارگذاری شده در سامانه در زمان مصاحبه الزامی است.


یادآور می‌شود پذیرش داوطلب منوط به ثبت نام در سامانه مصاحبه بوده و در روز مقرر صرفا از افرادی مصاحبه بعمل خواهد آمد که مدارک خود را قبلا بارگذاری نموده اند.


در پایان تاریخ، ساعت و آدرس محل برگزاری جلسات مصاحبه متعاقبا از طریق پیامک توسط مراکز مجری به داوطلبان اطلاع رسانی خواهد شد. علاوه بر این هرداوطلب پس ازپایان تاریخ ثبت نام می‌تواند با مراجعه به سامانه مدد، تاریخ، ساعت و آدرس محل برگزاری جلسات مصاحبه را در صفحه شخصی خود مشاهده نماید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پیام نور سامانه مدد مصاحبه علمی دوره دکتری وزارت علوم دانشگاه پیام نور جلسات مصاحبه اقدام نمایند مصاحبه علمی دوره دکتری سامانه مدد سال ۱۴۰۱ ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۳۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، طبق اعلام بانک مرکزی، دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌توانند سهمیه ارزی دریافت کنند.

بیشتر بخوانید:

مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

برای دریافت این سهمیه ارزی دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم باید به سامانه سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان) و دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت نیز باید به سامانه موحد (سامانه تسهیلات ارزی و مشمولین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت) مراجعه کنند و مراحل تشکیل پرونده خود را انجام دهند.

در نهایت پس از تایید شدن مدارک دانشجوی متقاضی، کد مرکز مبادله ارز و طلای ایران برای دانشجوی متقاضی پیامک می‌شود و برای دریافت ارز دانشجویی باید به یکی از شعب منتخب بانک ملی که اسامی آن در سایت این بانک موجود است، مراجعه کند.

گفتنی است؛ این ارز فقط به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تحصیل آنها به صورت حضوری و تمام وقت است و شامل دوره‌های غیر حضوری و پاره وقت نمی‌شود.

همچنین برای دریافت ارز دانشجویی باید دانشگاه محل تحصیل دانشجو مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

دانشجویان متقاضی سهمیه ارز دانشجویی برای مشاهده اسامی دانشگاه‌های مورد تایید نیز باید با توجه به رشته تحصیلی خود به سامانه‌های سجاد (وزارت علوم) و موحد (وزارت بهداشت) مراجعه کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229430 برچسب‌ها ارز

دیگر خبرها

  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در آذربایجان شرقی
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در تبریز
  • برگزاری مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون صلاحیت حرفه‌ای در ساری
  • اعلام آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ اعلام شد
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟